Spašavanje podataka
Spašavanje podataka 2
Spašavanje podataka 3
Spašavanje podataka 4

Spašavanje podataka iKlinika | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Spašavanje podataka – data recovery je kompleksan postupak povrata podataka kojima se ne može pristupiti uobičajenim putem. Podaci se spašavaju...

Spašavanje podataka – data recovery je kompleksan postupak povrata podataka kojima se ne može pristupiti uobičajenim putem. Podaci se spašavaju sa logički neispravnih medija kao i sa fizički oštećenih medija. Pri tom postupku najvažnija je sigurnost samih podataka. Kako bi uspješnost spašavanja podataka bila što veća neophodno je stalno ulagati u nove tehnologije i znanja. Jedino na taj način u mogućnosti smo pružiti Vam profesionalnu uslugu spašavanja podataka. Uspješno spašavamo podatke sa svih vrsta Hard Diskova (SCSI, SATA, PATA, SAS, ZIF…), RAID polja, SSD diskova te svih ostalih digitalnih medija za pohranu podataka.

 

Čista komora

Sve intervencije na diskovima odvijaju se u čistoj komori klase 100.  Čista okolina potrebna je jer glave za čitanje i pisanje lebde iznad površine ploča na udaljenosti od oko 10 μm. Važno je i napomenuti da je linearna brzina glave na 3.5” disku brzine vrtnje ploča od 7200okr/min oko 130km/h pa je jasno da svako zrnce prašine na površini ploča može uzrokovati kontakt glave s površinom što gotovo uvijek ima za posljedicu oštećivanje feromagnetskog materijala na pločama a time i gubitak podataka.

 

Domaći laboratorij

Mi smo domaći tim professional data recovery inženjera s višegodišnjim iskustvom na području data recovery-a. Posjedujemo laboratorij s najsuvremenijom opremom i stoga se sve intervencije na diskovima odvijaju isključivo u našim prostorijama bez potrebe za slanjem medija u neki od inozemnih laboratorija.

 

Fiksni sustav naplate

Izrazito smo ponosni na naš fiksni sustav naplate. Uslugu dijagnostike ne naplaćujemo, a same cijene usluga spašavanja podataka ne ovise o količini i vrsti podataka niti o vrsti datotečnog sustava (Windows, Mac, Unix, Novel…). Poslujemo na principu No Data – No Pay što znači da u slučaju nepotpunog povrata podataka klijent nema novčanih obveza prema nama.

usluge

Želite nadograditi softver, prebaciti ili spasiti podatke, jailbreakati iUređaj ili vam je jednostavno prespor Mac pa bi nadogradili RAM ili ugradili SSD? Mi imamo rješenje !
Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.