iPod servis iKlinika | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

iPod servis Uslijed trenutka nepažnje dogodila Vam se nezgoda s Vašim Apple iPod uređajem ili je uređaj neočekivano prestao funkcionirati?...

ipod-device

iPod servis

Uslijed trenutka nepažnje dogodila Vam se nezgoda s Vašim Apple iPod uređajem ili je uređaj neočekivano prestao funkcionirati?

S obzirom na dugogodišnje iskustvo u servisima svih Apple uređaja u mogućnosti smo Vam pomoći neovisno o kvaru Vašeg uređaja.

Bilo da je kvar na Vašem uređaju mehaničko oštećenje ( razbijeno staklo osjetljivo na dodir, LCD ekran ili kućište), bio u doticaju s vlagom, neke od tipki ne funkcioniraju ( power tipka/ tipka paljenja, tipka za podešavanje glasnoće zvuka, tipka za bešumno ili home tipka), uređaj se ne želi upaliti, ne puni se ili se gasi sam od sebe, tu smo da riješimo Vaš problem.

Većinu kvarova riješavamo kroz pola sata od zaprimanja uređaja na servis, a ukoliko je kvar uređaja veći poput kvarova na matičnoj ploči, u većini slučajeva izvršiti ćemo dijagnostiku unutar jednog radnog dana po zaprimanju uređaja na servis, te Vas kontaktirati s opisom kvara, cijenom popravka, te vremenom potrebnim za servis.

Uz učestale probleme nastale mehaničkim oštećenjem, vršimo i servise matičnih ploča kako bi izbjegli visoke troškove nabave nove ploče.

Servis iUređaja

Povjerite svog mehanički ili programski “prehlađenog” elektroničkog ljubimca u ruke doktora za iUređaje i pridružite se nizu zadovoljnih klijenata iKlinike.hr
Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.