iPhone servis iKlinika | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

iPhone servis Dogodila Vam se nesreća na Vašem Apple iPhone uređaju? Uređaj više nije onakav kakvim ga pamtite od prvog...

Izaberite model iPhone uređaja

Puknuto prednje ili zadnje staklo na iPhone-u, ne radi vam zvučnik, uređaj se ne puni, nema signala ili jednostavno se neda upaliti... Poznati su Vam ovi pojmovi, a željeli bi da su strana riječ u vašem riječniku? Dobro došli na pravo mjesto za sve Vaše iPhone probleme!

iPhone servis

Dogodila Vam se nesreća na Vašem Apple iPhone uređaju? Uređaj više nije onakav kakvim ga pamtite od prvog dana?

Razbijeno staklo ili LCD ekran, imate problem prilikom razgovora, signal se konstantno gubi, uređaj Vam je prilikom nezgode pao u tekućinu ili se jednostavno ne želi upaliti…?

Poznat Vam je jedan od navedenih pojmova, a željeli bi da su strane riječ u Vašem rječniku?

Dobro došli na pravo mjesto za sve Vaše iPhone probleme! Upravo ste se susreli sa stručnjacima za Apple. Ono što nas ističe od drugih je specijalizirani servis za Apple uređaje sa zavidnim znanjem i iskustvom.

Zašto baš mi?

Zato jer kvarove na Apple iPhone mobilnom uređaju poput razbijenog stakla, LCD ekrana, pokvarenog zvučnika ili slušalice, problema sa signalom , baterije,  neispravne tipke/tipki, problema sa punjenjem i sl. otklanjamo servisima od najviše 1h, a garancija na naš rad traje 4320 puta dulje, točnije 6 mjeseci. Također radimo popravke i izmjene elemenata na matičnim pločama svih modela Apple iPhone mobilnih uređaja. Konstantnim učenjem i ulaganjem u zaposlenike i novu servisnu opremu, pokušavamo pratiti korak s tehnologijom, a sve s ciljem da servis Vašeg uređaju bude što brži, kvalitetniji i povoljniji.

Obratite nam se s povjerenjem.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.