iPad servis iKlinika | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

iPad servis Uslijed trenutka nepažnje dogodila Vam se nezgoda s Vašim Apple iPad uređajem ili je uređaj neočekivano prestao funkcionirati?...

ipad-deviceiPad servis

Uslijed trenutka nepažnje dogodila Vam se nezgoda s Vašim Apple iPad uređajem ili je uređaj neočekivano prestao funkcionirati?

S obzirom na dugogodišnje iskustvo u servisima svih Apple uređaja u mogućnosti smo Vam pomoći neovisno o kvaru Vašeg uređaja. Bilo da je kvar na Vašem uređaju mehaničko oštećenje (razbijeno staklo osjetljivo na dodir, LCD ekran ili kućište), doticaj s vlagom, neke od tipki ne funkcioniraju (power tipka/ tipka paljenja, tipka za podešavanje glasnoće zvuka, tipka za bešumno ili home tipka), uređaj se ne želi upaliti, ne puni se ili se gasi sam od sebe – tu smo da riješimo Vaš problem.

Većinu kvarova rješavamo unutar dana zaprimanja uređaja na servis, a ukoliko je kvar uređaja veći poput kvarova na matičnoj ploči, u većini slučajeva izvršiti ćemo dijagnostiku unutar jednog do tri radna dana po zaprimanju uređaja na servis, te Vas kontaktirati s opisom kvara, cijenom popravka, te vremenom potrebnim za servis.

Uz učestale probleme nastale mehaničkim oštećenjem, vršimo i servise matičnih ploča kako bi izbjegli visoke troškove nabave nove ploče.

Servis iUređaja

Povjerite svog mehanički ili programski “prehlađenog” elektroničkog ljubimca u ruke doktora za iUređaje i pridružite se nizu zadovoljnih klijenata iKlinike.hr
Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.