iWatch prodaja | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Koristim ga svakog dana, obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega - rekao je šef Applea Tim Cook, nakon što je potvrdio početak isporuke Appleova pametnog sata
Tim Cook potvrdio: U travnju kreću isporuke Apple Watcha

Apple je uz vijesti o rekordnoj zaradi u utorak otkrio i drugu dugoočekivanu informaciju, a to je da je Apple Watch ne kasni te bi isporuke trebale krenuti u travnju. 

– Očekujem puno od njega. Koristim ga svakog dana, obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega – rekao je šef Applea Tim Cook. Dodao je kako je impresivan broj developera koji rade aplikacije za sad te da ima stvarno inovativnih rješenja.

Apple će se tako od proljeća uključiti u tržište na kojem već brojne kompanije imaju nekoliko generacija satova, poput Samsunga ili Sonyja, no upravo je taj Appleov i jedan od onih oko kojih se podiglo najviše buke. Sat su predstavili još u rujnu, no uz osnovni model koji će stajati 349 dolara, ostale cijene nisu poznate. Nije poznato ni koliko će trajati baterija. Prema glasinama, to bi trebalo biti oko 19 sati ‘mješovitog korištenja’ te dva i pol sata aktivnog korištenja.

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.