Što Apple priprema za WWDC? | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

U ponedjeljak, 8. lipnja, u jutarnjim satima po lokalnom vremenu (u 19 sati po hrvatskom) u Mscone Centeru u San Franciscu počinje ovogodišnja Appleova developerska konferencija WWDC.
Što Apple priprema za WWDC?

U ponedjeljak, 8. lipnja, u jutarnjim satima po lokalnom vremenu (u 19 sati po hrvatskom) u Mscone Centeru u San Franciscu počinje ovogodišnja Appleova developerska konferencija WWDC. Kao i uvijek, iz Applea ne najavljuju točan sadržaj konferencije, pa se javnost uvijek zabavlja nagađanjima o tome koji će noviteti iz područja softvera, usluga i dizajna biti na njoj predstavljeni.

Ove godine, Worldwide Developers Conference nosi naslov “Epicentar promjene”, a upućeniji u zbivanja oko Applea kažu da bi sljedećeg tjedna kompanija trebala predstaviti nove inačice svojih operativnih sustava. iOS bi trebao doživjeti inačicu 9, a OS X vjerojatno brojčanu oznaku 11. Nagađa se i da će svjetlo dana ugledati streaming servis Apple Music, razvijen u suradnji s Beatsom.

Nadalje, ažuriranja bi trebale dobiti usluge Apple Pay, HomeKit, HealthKit, i tako dalje, dok neki izvori navode da je Apple odustao od predstavljanja nove verzije usluge Apple TV na ovom događaju. Početni keynote ove konferencije bit će dostupan putem internetskog streaminga, a moći će ga pratiti korisnici iOS-a, OS X-a, Apple TV-a ili Safari pregednika.

2162b0615ee85e9c91224c45369dab70

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.