Stigli novi iPodi | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Kao što se i pretpostavljalo Apple je najviše izmjena donio na Touch model, dok su Shuffle i Nano modeli dobili tek nove boje kućišta.
Stigli novi iPodi

Kao što se i pretpostavljalo Apple je najviše izmjena donio na Touch model, dok su Shuffle i Nano modeli dobili tek nove boje kućišta.

Prognoze internetske stranice iGen kako će novi Touch iPoda dobiti 64-bitni A8 čip pokazale su se kao točne. Dodatno novi Touch model dobio je i poboljšanja vezano uz Wi-Fi te sada podržava i ac standard.

Nadalje Apple je ubacio i novu pozadinsku kameru, koja sada umjesto prijašnjih 5, broji 8-megapiksela koja može snimati video zapise 1080p kvalitete pri 30 fps. Pozadinska kamera sada podržava Burst mod fotografiranja, te Slo-mo video mod kojim možete snimati video zapise pri 120 sličica u sekundi.

Novost je i podrška za cinematic video stabilizaciju kojom bi video zapisi snimljeni u pokretu trebali biti osjetno mirniji (čitaj: manje drmavi). Korisnici skloni tjelovježbi imat će također koristi – M8 čip koji se brine za bilježenje fitnes podataka na iPhoneu 6, sada je stigao i na iPod Touch.

Novi model iPoda Touch može se nabaviti u sivoj, srebrnoj, plavoj, ružičastoj, zlatnoj te ekskluzivnoj crvenoj boji kućišta. Što se tiče kapaciteta na raspolaganju su inačice s 16, 32, 64 i 128 GB za koje valja izdvojiti 199, 249, 299, odnosno, 399 američkih dolara.

Detaljne specifikacije za iPod Touch, iPod Shuffle i iPod Nano možete proučiti na službenim stranicama proizvođača.

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.