Službeno je! Pronašli smo najbolji emoji ikada! | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Na ovom prvaku možemo zahvaliti iOS-u 12, točnije 158 emojija koji su stigli zajedno s ažuriranjem. Evo lica s “neujednačenim...
Službeno je! Pronašli smo najbolji emoji ikada!

Na ovom prvaku možemo zahvaliti iOS-u 12, točnije 158 emojija koji su stigli zajedno s ažuriranjem. Evo lica s “neujednačenim očima i valovitim ustima, poznatije kao ‘Woozy Face’”.

Postavili smo mnoga pitanja o glupoj prirodi emojija: čemu služe? Jesu li korisni ili ne? Jesu li naporni? Jesu li oni razlog zašto skener otiska prsta nije ugrađen u zaslon? Itd. Pa, vjerujem da sada možemo okončati ovu raspravu. Emojiji su pobijedili, to je sve, krajnje je vrijeme da odustanemo.

Budući da je stigao ovaj emoji: “Lice s neujednačenim očima i valovitim ustima”. Ako to ne opravdava postojanje emotikona, onda ništa drugo neće. Voilá:

Od sada možete izbjeći sramotu nakon neugodnih pijanih poruka s jednim jedinim emotikonom. Nećete morati ponuditi objašnjenje ili pronalaziti sve gore i gore izgovore. Zaboravite na razloge, detalje i čavrljanje. Sve što trebate učiniti je uzeti vaš telefon, poslati Woozy Face i to je to.

 

Izvor: iMagazin.hr

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.