Sljedećeg tjedna mogao bi biti predstavljen iPad Pro | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Apple bi na najavljenoj konferenciji sljedeće srijede mogao predstaviti i veću inačicu iPada
Sljedećeg tjedna mogao bi biti predstavljen iPad Pro

Sljedeće srijede Apple će u San Franciscu održati još jedno predstavljanje novih proizvoda, koje će se najvjerojatnije koncentrirati oko novih iPhonea, o čemu ste već mogli naveliko čitati. No, portal 9to5Mac donosi novu informaciju dobivenu iz “pouzdanih izvora”, a koja se tiče većeg, 12,9-inčnog iPada.

Ovaj proizvod, nazvan iPad Pro, trebao bi se na policama trgovina pojaviti tijekom studenog ove godine, a velika je šansa da će ga Apple predstaviti javnosti sljedećeg tjedna. iPad Pro namijenjen je naprednim i poslovnim korisnicima, dolazit će sa stylusom i Force Touch tehnologijom zaslona, te stereo zvučnicima, ako je vjerovati ranijim špekulacijama.

Uz iPad Pro mogao bi biti predstavljen i obnovljeni iPad Mini, sada već četvrte generacije, s procesorom A9, unaprijeđenim kamerama i podrškom za split-screen način rada. Ukoliko 9. rujna ovi uređaji ipak ne budu predstavljeni, mogli bismo očekivati još jedan Appleov event tijekom listopada. On bi bio rezerviran samo za predstavljanje novih iPada, uvjereni su već spomenuti pouzdani izvori.

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.