Samsung Galaxy S6 | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Konačno je, reći će entuzijasti koji jedva čekaju svaki novi mobitel na tržištu, poznat datum kada će Samsung predstaviti svoj novi flagship telefon.
Samsung Galaxy S6 dolazi 1. ožujka

Konačno je, reći će entuzijasti koji jedva čekaju svaki novi mobitel na tržištu, poznat datum kada će Samsung predstaviti svoj novi flagship telefon. Taj dan je 1. ožujka ove godine, kada će u sklopu Mobile World Congressa u Barceloni ova kompanija održati svoj već tradicionalni Unpacked event.

Pozivnice za konferenciju za medije “Galaxy Unpacked 2015” poslane su danas, a na njima se ne otkriva mnogo toga. Vidljiva je tek linija u obliku slova S, koja može naznačiti zakrivljenost uređaja koji će biti predstavljeni. Prateći tekst navodi samo pitanje “Što je sljedeće?”.

Galaxy S6 mogao bi značiti prekretnicu za Samsung, jer vodstvo kompanije upravo od tog uređaja očekuje da pokrene prodaju i vrati cijeli mobilni odjel Samsunga na stare staze slave i, možda i najvažnije, profitabilnosti. O očekivanim karakteristikama novog Samsungovog mobitela mogli ste već više puta čitati na našim stranicama.

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.