Procurio render iPada Pro? | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

OnLeaks je ponovno aktivan, a ovaj put nam donosi najnovije informacije vezano uz predstojeći gigantski iPad Pro.
Procurio render iPada Pro?

OnLeaks je ponovno aktivan, a ovaj put nam donosi najnovije informacije vezano uz predstojeći gigantski iPad Pro. Kako OnLeaks često ima vjerodostojne informacije iz „prve ruke“ nema previše razloga da mu i ovaj put ne povjerujemo, no, opet imajte na umu da je riječ tek o glasinama te da bi se finalni proizvod mogao uvelike razlikovati.

Prema OnLeaksovim saznanjima novi iPad –iPad Pro, za kojeg već znamo kako će imati zaslon dijagonale 12,9-inča imat će i dosta tanko kućište (bendgate 2 na vidiku?). što se tiče samih dimenzija one bi trebale biti 222,60 x 305,70 x 7,20 milimetara. Nadalje na renderu kojeg se OnLeaks dokopao vidljive su standardne tipke za uključivanje/isključivanje uređaja, te tipke za manipulaciju jakosti zvuka.

03ebbfea77ec54b08de765f724a8bce5

Vidljivi su još i otvori za zvučnike te 3,5-milimetarski audio priključak za spajanje slušalica. No, također je vidljiv i priključak za napajanje i sinkronizaciju uređaja s drugim uređajima poput računala. Međutim u ovom trenutku nije poznato radi li se o standardnom Lightning portu ili USB-C portu kojeg smo imali prilike vidjeti na novom MacBooku.

Kako bi novi model iPada trebao izgledati (prema OnLeaksovim izvorima) možete vidjeti u prilogu.

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.