Procurile prve fotografije novog iPhonea 6S | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Apple je vjerojatno još mjesecima udaljen od predstavljanja svog sljedećeg iPhonea, ali na internet su procurile fotografije koje nam daju predodžbu o tome kako bi novi uređaj mogao izgledati.
Procurile prve fotografije novog iPhonea 6S

Apple je vjerojatno još mjesecima udaljen od predstavljanja svog sljedećeg iPhonea, ali na internet su procurile fotografije koje nam daju predodžbu o tome kako bi novi uređaj mogao izgledati.
Mark Gurman na blogu 9to5Mac objavio je seriju fotografija koje navodno prikazuju iPhone 6S, odnosno njegovo metalno kućište.

S vanjske strane izgleda skoro kao i iPhone 6 i 6 Plus. Ovo je stražnja strana telefona:

iphone6s

Velike promjene kriju se unutar telefona. Montažne točke unutar telefona su drugačije od trenutnog modela.

iphone6sinside-1

Također se čini da iPhone 6S neće imati kameru s dvostrukim objektivom, kako se nagađalo nakon što je Apple kupio tvrtku LinX. Gurmanova fotografija pokazuje da izrezi za kameru izgledaju identično onima na iPhoneu 6 i 6 Plus:

iphone6scamera

Evo pogled na donju stranu telefona (portovi su na istom mjestu):

iphone6sbottom

Vjerojatno ćemo znati nešto više o iPhoneu 6S u rujnu ove godine kada Apple obično predstavlja nove modele iPhonea. Najveća nova značajka očekuje se da će biti Force Touch zaslon, što znači da će vam vaš iPhone moći reći koliko snažno pritišćete zaslon.  Različitim pritiscima tako ćete moći dobiti različite funkcionalnosti. Tu mogućnost danas ima Apple Watch. Primjerice, ako snažnije pritisnete zaslon Apple Watcha, otvorit će vam se izbornik za promjenu brojčanika.

Također je vrijedno napomenuti da Mark Gurman ima veliku reputaciju kad je riječ o izvješćivanju o neobjavljenim Appleovim proizvodima. Nedavno je objavio svaki detalj o Apple Music servisu i operativnom sustavu iOS 9, a prije toga objavio je mnoštvo detalja o iPhoneu 6.

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.