Procurile fotografije o novom iPadu mini?! | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Misteriozni korisnik Twittera pod nazivom Mr. White tvrdi da njegove fotografije prikazuju nadolazeću novu generaciju iPada mini… Umjesto s kineskih...
Procurile fotografije o novom iPadu mini?!

Misteriozni korisnik Twittera pod nazivom Mr. White tvrdi da njegove fotografije prikazuju nadolazeću novu generaciju iPada mini…

Umjesto s kineskih društvenih mreža, današnje informacije došle su s vrlo neuobičajene platforme; Twittera. Ako fotografije Mr. Whitea prikazuju novu, još nenajavljenu generaciju iPada mini, smatra ih curenjem informacijama, i to vrlo upitnim curenjem.

Prema ovim fotografijama, novi model bi mogao biti gotovo identičan trenutnoj, prastaroj verziji. Ima 35mm priključak,zajedno s Lightning konektorom i stereo zvučnicima, te mu i dalje nedostaje bljeskalica na poleđini.

Jedina vidljiva promjena koja pokazuje da govorimo o drugačijem uređaju od modela iz 2015. godine je mobilna antena. Trenutni model ima puno plastike koja osigurava pravilan prijenos. Međutim, ove fotografije jasno prikazuju uređaj s novijim i tanjim plastičnim umetkom, što je u slučaju tableta predstavljenozajedno s modelima 2017 iPada Pro.

To je nekoliko popriličnih promjena, stoga je najoptimističniji pristup smatrati da fotografije Mr. Whitea prikazuju rani prototip umjesto konačnog modela. Možemo reći da li je Ming-Chi Kuo ponovno pogodio; novi model iPada mini mogao bi biti lansiran u prvoj četvrtini 2019., samo je pitanje vremena i tada ćemo znati za sigurno.

A to može značiti samo jednu stvar… Apple Special Event je na putu…

 

Izvor: iMagazin.hr

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.