Preuzmite djay – besplatnu DJ aplikaciju za iOS | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Jedna od najpopularnijih DJ aplikacija za iOS je promijenila svoj poslovni model, i korisnici sada mogu besplatno preuzeti standardnu verziju....
Preuzmite djay – besplatnu DJ aplikaciju za iOS

Jedna od najpopularnijih DJ aplikacija za iOS je promijenila svoj poslovni model, i korisnici sada mogu besplatno preuzeti standardnu verziju. Na Pro verziju se možete pretplatiti putem kupnje unutar aplikacije.

Iznenađujuće, iPad je prikladan za mnogo stvari u glazbenoj industriji. Na primjer, poznato je a je Damon Albarn, pjevač Blura, uspio sastaviti cijeli Gorillaz album na iPadu tijekom turneje.

Pa, ja ipak imam nekoliko sumnji kada je riječ o tome može li iPad zaista zamijeniti svu DJ opremu, do sada nisam posjetio puno događaja na koji ma je izvođač puštao glazbu s iPada. U redu, točno je da biste jednostavno mogli stisnuti tipku za reproduciranje na tome…

 

via GIPHY

U svakom slučaju, djay aplikacija za iOS već duže vrijeme pokušava ispuniti te zahtjeve, i zaista je jedna od najpopularnijih aplikacija u svojoj kategoriji. Aplikacija za koju ste do sada morali platiti određeni iznos. Međutim, od sada pa nadalje djay je promijenio poslovni model i prebacio se na kombinaciju besplatne aplikacije + mogućnost pretplate, u skladu s današnjim trendovima.

Zahvaljujući tome, sada besplatno možete preuzeti aplikaciju i okušati se u industriji. U slučaju da smatrate kako je to vaša budućnost i da ćete zarađivati za život kao DJ koji koristi iPad, možete se pretplatiti na Pro verziju za 5 dolara mjesečno.

Uz to, najnovije ažuriranje djay-a za iOS je donijelo mnoštvo novih značajki, tako da ako ste već vjerni korisnik aplikacije, trebali biste baciti oko na popis promjena.

Izvor: iMagazin.hr

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.