Preko 40 posto korisnika nezadovoljnih Apple Watch gadgetom kupilo bi njegova nasljednika | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Tvrtka Wristly provela je istraživanje u kojem je sudjelovalo 330 korisnika koji nisu bili zadovoljni Apple Watchom, unatoč nezadovoljstvu 41 posto ispitanih kupit će njegova nasljednika
Preko 40 posto korisnika nezadovoljnih Apple Watch gadgetom kupilo bi njegova nasljednika

Tvrtka za istraživanje tržišta Wristly provela je istraživanje u kojem je sudjelovalo 330 korisnika koji nisu bili zadovoljni Apple Watch gadgetom.

Najčešći razlog za nezadovoljstvo Appleovim pametnim satom bio je loš omjer između njegove cijene i stvarne uporabne vrijednosti, a taj razlog navelo je 89% ispitanika.

Limitirane funkcije Apple Watcha je kao nedostatak navelo 80% ispitanika, 59% ispitanika imalo je prigovor na autonomiju baterije, a 67% ispitanika izjavilo je da je sat pri korištenju bio usporen.

Većina korisnika koji su bili razočarani Apple Watch gadgetom na kraju su zadržali svoje satove. Oko 65% nezadovoljnih korisnika Apple Watcha od nehrđajućeg čelika prestalo je koristiti svoje gadgete i stavilo ih u ladice, a isto je učinilo 50% vlasnika Apple Watch Sport satova.

Najzanimljiviji podatak ovog istraživanja je činjenica da je 30% ispitanika unatoč nezadovoljstvu nastavilo koristiti svoje Apple Watch satove, a 41% ispitanika je potvrdilo da će svakako kupiti Apple Watch 2 kada se nađe u prodaji.

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.