Ovako će pravi Photoshop izgledati na iPadu | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Znali smo da stiže, ali sada je to i službeno potvrđeno. Najavljeni su novi detalji, te kratki pogled na Photoshop...
Ovako će pravi Photoshop izgledati na iPadu

Znali smo da stiže, ali sada je to i službeno potvrđeno. Najavljeni su novi detalji, te kratki pogled na Photoshop 2019 za iPad.

Još smo u srpnju bili uzbuđeni kada je Bloomberg najavio mogućnost lansiranja pune verzije Photoshopa za iPad. Sada je Scott Belsky, jedan od Adobeovih čelnih ljudi, to i službeno najavio.

Premda smo dugo čekali ovu službenu potvrdu, sada smo dobili i prvi pogled na tu aplikaciju. Verge je već tjednima testira, a svoj su sažetak predstavili u videu.

 

Zaključili su da je aplikacija vrlo slična računalnoj verziji, ali da nema sve značajke kao to „originalno“ izdanje. Ali i dalje je najbolja opcija za zadatke poput retuširanja na dodirnom zaslonu.

Također, kao najbolju značajku izdvojili su novu vrstu PSD formata, koji bi mogao omogućiti dijeljenje projekta na različitim platformama. Drugim riječima, projekti s Photoshopa mogli bi se pretvarati u datoteke nalik Google Docsu, koje bi se mogle dijeliti putem oblaka te i dalje uređivati. Ako to bude funkcioniralo, svih 18 mjeseci napornog rada u Adobeu isplatit će se.

Inače, i Phil Schiller je bio prisutan tijekom službene najave ove aplikacije. Ne vjerujemo da je to bila slučajnost. S obzirom na to da su najavljene i neke značajke koje će biti dostupne tek od iduće godine, moguće je da će doći u paketu s novim iPadom. Zar ne?

 

Izvor: iMagazin.hr

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.