Opozovite svoje poruke u Messengeru | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Kao da vi niste pijani nekome izjavili ljubav… Na putu je nova supermoć s kojom ćete moći biti kao Zuckerberg....
Opozovite svoje poruke u Messengeru

Kao da vi niste pijani nekome izjavili ljubav… Na putu je nova supermoć s kojom ćete moći biti kao Zuckerberg.

Usluge za razmjenu instant poruka (WhatsApp, Viber, Messenger, Telegram, SnapChat, itd.) na društvenim mrežama su imale mnoštvo različitih značajki u prošlosti. Ali danas su sve iste.

Sljedeći na redu je Facebook Messenger koji je dobio opciju opozivanja poruka. Zaista ne vidim kako bi to moglo biti korisno za mene, ali oni tvrde kako je to vrlo popularna i tražena funkcija. Tako da ako slučajno pošaljete krivu sliku krivoj osobi, ili se jednostavno predomislite, moći ćete obrisati poruku koju ste poslali i u vašem i u primateljevom chatu.

 

 

Mnogi su primijetili da je vrijeme za opoziv ograničeno na 10 minuta. Što i nije tako puno u odnosu na 60 minuta, koliko je ograničenje u WhatsAppu. Nova značajka će uskoro biti predstavljena i dostupna za sve više i više korisnika

Bilo bi još bolje kada bi mogli učiniti račune sigurnijima ili kada bi omogućili uređivanje Tweetova, što milijuni korisnika traže već godinama. Ali to je potpuno druga priča. Inače, Hordonu se zaista svidjelo prethodno ažuriranje Facebooka.

 

Izvor: iMagazin.hr

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.