Office 2016 | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Julia White, direktorica u Microsoftu zadužena za Office paket objavila je kako će nova inačica tog uredskog softverskog paketa ugledati svjetlo dana u drugoj polovici ove godine.
Office 2016 već ove godine

Julia White, direktorica u Microsoftu zadužena za Office paket objavila je kako će nova inačica tog uredskog softverskog paketa ugledati svjetlo dana u drugoj polovici ove godine. Office 2016 je u pripremi i u narednim će mjesecima u javnost biti pušteno više informacija o njemu. Za sada se zna samo da će ovaj paket ostati skup alata na koje su korisnici navikli, i bit će prilagođen radu na osobnom računalu s tipkovnicom i mišem.

Vizualno, nagađa se da bi Office 2016 trebao podosta ličiti na verziju 2013, s manjim promjenama u korisničkom sučelju, nešto tamnijim bojama ribbona i izbornika, a trebao bi donijeti i neke nove funkcionalnosti o kojima se za sada još ništa ne zna.

Osim nove desktop verzije Officea u najavi se nešto detaljnije opisuju i univerzalne Office aplikacije za Windowse 10, koje su najavljene na konferenciji protekle srijede.

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.