CURVED Macintosh | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Originalni model Macintosha na police trgovina je stigao daleke 1984. godine, točnije 24. siječnja te godine.
Novi život starog Macintosha

Originalni model Macintosha na police trgovina je stigao daleke 1984. godine, točnije 24. siječnja te godine. Svemirska tehnologija koju je tada nudio u odnosu na konkurenciju priskrbila je Appleu kultni status kakav uživa i danas.

CURVED/labsov Macintosh s originalnim modelom nema previše dodirnih točaka, hardver i dizajn su desetljećima ispred originalnog, ali unatoč tome već na prvi pogled je vidljivo tko je bio uzor pri dizajniranju. Novi Macintosh odlikuje prepoznatljivi izgled kućišta unutar kojeg se skriva hardver iz Appleovog MacBook Aira 11 uz dodatno pojačanje u vidu 11,6-inčnog zaslona osjetljivog na dodir.

Dizajneri su s prednje strane zadržali “originalni utor za diskete” koji je to samo izgledom, jer umjesto zastarjelih disketa “prima” SD memorijske kartice. Iako dizajnom sugerira kako je riječ o desktop računalu zahvaljujući CURVED/labsu koji je odlučio ugraditi i bateriju isto može poslužiti i kao hibridni model prijenosnika.

Po kojoj će se cijeni CURVED/labsov Macintosh prodavati za sada nije poznato. Više o novom Macintoshu možete saznati na službenim stranicama proizvođača.

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.