iPhonea 6 proizvodnja | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Samsung je za Apple već počeo proizvoditi nove A9 procesore koji će pogoniti iPhone 7. Bit će učinkovitiji i trošit će manje energije od aktualnih A9 procesora
Ne mogu proizvesti dovoljno iPhonea 6, a već rade sedmicu

Appleovi iPhone 6 i 6 Plus tražena su roba i u SAD-u ih je prilično teško naći u trgovinama. Kako prenosi Business Insider, analitičari su pratili stanje raznih modela obje verzije iPhonea i izračunali da je samo 56 posto uređaja na stanju. Krajem studenog je u sličnoj provjeri stanje bilo tek dva posto bolje. Inače, očekivalo se da će dosad Apple uspjeti podići proizvodnju i imati 80 posto uređaja raspoloživih za korisnike. Na temelju ovog očekuje se i da će Appleu prihodi biti 3 do 5 posto veći.

Dok Apple radi da bi zadovoljio potražnju aktualnog iPhonea pred blagdane, već se zahuktao rad na iPhoneu 7. Iako su na tržištu telefona glavni konkurenti, Samsung će za Apple proizvoditi A9 procesore koji će kucati u sljedećem Appleovom telefonu. Bit će učinkovitiji i trošit će manje struje u odnosu na aktualne procesore. Kako prenosi TechTimes, Samsung je u svojoj tvornici u Teksasu već počeo proizvoditi prve primjerke novih procesora.

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.