MacBook Air i Touch ID | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Iz tajvanskih medija stiže vijest kako će novi MacBook Air pored već znanih nadogradnji dobiti i neke nove koje već imamo priliku koristiti na drugim Appleovim uređajima.
MacBook Air dobiva Touch ID?

Iz tajvanskih medija stiže vijest kako će novi MacBook Air pored već znanih nadogradnji dobiti i neke nove koje već imamo priliku koristiti na drugim Appleovim uređajima. Riječ je o Touch ID senzoru kojeg smo isprva upoznali s iPhonom 5S, da bi se isti kasnije preselio i na nove modele iPada.

Što se smještajne lokacije tiče tajvanska stranica apple.club.tw navodi kako će isti biti smješten iznad novog trackpada. Isti izvor navodi kako će i desktop korisnici, odnosno, korisnici iMac, Mac Pro, te Mac Mini računala također dobiti mogućnost korištenja Touch ID-a. Njima stiže kroz nove verzije Magic Mousa i Magic Trackpada.

No to nije sve, ako obratite pozornost na gornju fotografiju vidjet ćete kako MacBook Air nosi zlatne boje. Navodno Apple priprema i nove boje kućišta kako bi se isti što bolje slagao s vašim iPhonom i iPadom, dakle pored zlatne možemo očekivati i ostale iPhone/iPad boje – svemirsko sivu, te srebrnu.

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.