Luksuzni Apple Watch za ljubitelje ruske sadašnjosti i prošlosti | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Ruska draguljarnica Caviar predstavila je prerađenu luksuznu liniju Apple Watch satova koji se inspiriraju ruskom prošlošću i sadašnjošću (aktualnim predsjednikom, SSSR-om i Ruskim Carstvom)
Luksuzni Apple Watch za ljubitelje ruske sadašnjosti i prošlosti

Ruska draguljarnica Caviar, koja je poznata po prerađenim luksuznim verzijama pametnih telefona poznatih svjetskih proizvođača, ovaj put predstavila je također prerađenu liniju Apple Watch satova pod imenom Epoca koja se inspirira ruskom sadašnjošću i prošlošću.

Svaki od satova iz Epoca linije prodavat  će se po cijeni od približno 3000 $, a moći će se nabaviti u kombinaciji s Milanese ili kožnim remenom.

Za ljubitelje aktualnog ruskog predsjednika tu je Apple Watch Epoca Putin model, koji sadrži Putinov potpis, panoramu Moskve i grb Ruske Federacije. Za one koji su nostalgični za SSSR-om tu je model Apple Watch Epoca USSR Lenin na kojem se može naći Lenjinov mauzolej i Kremlj, dok je Home tipka ukrašena sa srpom i čekićem.

Za ljubitelje razdoblja Ruskog Carstva tu je Apple Watch Epoca Imperia Petar I model inspiriran ruskim carem Petrom Velikim, koji sadrži ugravirane preslike ruskih carskih palače te simbol krune na Home tipki.

Kupcima je na raspolaganju i pozlaćena verzija Apple Watcha bez ikakvog ugraviranog sadržaja. Hardverske karakteristike svih navedenih satova nisu mijenjanje u odnosu na original.

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.