Lansirana je prva LEGO AR Playground aplikacija | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Aplikacija koja je predstavljena na WWDC-u se od jučer nalazi na App Storeu te je sada dostupna svima! Ako zaista...
Lansirana je prva LEGO AR Playground aplikacija

Aplikacija koja je predstavljena na WWDC-u se od jučer nalazi na App Storeu te je sada dostupna svima!

Ako zaista želimo biti iskreni sami sa sobom (kao i s Appleom), možemo reći da iako razumijemo inovacije koje čine AR aplikacije mogućima, ovaj način upotrebe ne dodaje mnogo svakodnevici prosječnog korisnika. Naravno, kada pronađemo zanimljive pokušaje, obično ih podijelimo s vama, baš poput ovoga.

Nevjerojatno je koliko točne izračune džepno računalo može napraviti u današnje vrijeme zahvaljujući naprednom stanju kamere i procesorima koji se brzo razvijaju, iako nijedan od proizvođača nije uspio doći do velikog otkrića. Međutim, imaju potencijal, na primjer LEGO AR Playground aplikacija koja je lansirana jučer je jedna od takvih inovacija.

Već smo se susreli s LEGO-vim konceptom ovoga ljeta na WWDC-u, a njegova bit je u osnovi to da biste trebali kupiti puno LEGO kocaka svome djetetu, a uz to biste trebali kupiti i iPad s kojim se vaše dijete može igrati s još više LEGO virtualnih kocaka u virtualnom prostoru. U osnovi, aplikacija prepoznaje sve fizički izrađene predmete i uključuje ih u igru koja se odvija u virtualnoj stvarnosti. Naravno, aplikacija podržava multiplayer način igre te je besplatna, ali programeri su uspjeli ubaciti mnoštvo kupovina unutar aplikacije.

Bilo bi ludo misliti da će se samo djeca diviti aplikaciji, budući da je LEGO poznat po tome što ima milijune obožavatelja iz starijih generacija. Dakle, LEGO je pronašao način na koji mogu zaraditi još više novca uz prodaju plastičnih igračaka a Apple im je pružio hardver i mrežu za to; a ako je za vjerovati prvim povratnim informacijama, ova aplikacija radi prilično dobro. LEGO AR Playground aplikaciju možete preuzeti s App Storea.

Izvor: iMagazin.hr

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.