Kuo je ponovno podijelio svoje predviđanje za AirPodse | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Bežično punjenje će stići u 2019., s potpuno novim dizajnom u 2020., a 2021. bi mogle zavladati svijetom. Naravno, neće...
Kuo je ponovno podijelio svoje predviđanje za AirPodse

Bežično punjenje će stići u 2019., s potpuno novim dizajnom u 2020., a 2021. bi mogle zavladati svijetom. Naravno, neće samo prodaja rasti.

Unatoč tome što je napustio KGI Securities u svibnju kako bi mogao analizirati druge tvrtke, jedan od najpriznatijih izvora za Apple ne može zaboraviti svoje korijene. Nakon njegovog predviđanja za iPhone XR u studenome, Ming-Chi Kuo je ponovno podijelio svoja predviđanja o AirPodsima, najboljem i najuspješnijem proizvodu u proteklih nekoliko godina.

On smatra da će bežične slušalice biti Appleov proizvod s najboljim rastom u doglednoj budućnosti. Trenutno, od 1 milijarde vlasnika iPhonea, manje od 5% njih posjeduje AirPodse, međutim, u današnje vrijeme ljudi potroše više novca na dodatke umjesto prelaska na drugi model. Stoga, u odnosu na 16 milijuna jedinica koje su prodane u 2017., on predviđa 100-110 milijuna jedinica do 2021.

Naravno, pozvao se i na model AirPodsa s podrškom za bežično punjenje, koje očekujemo još od najave AirPowera u 2017. Prema Kuovim riječima, on će zaista stići uskoro, te bismo ga trebali očekivati u prvom kvartalu 2019. To je odlično, ali trebali bismo dodati i ovo: u prosincu prošle godine smo pisali istu stvar. Da, i još jedan problem za koji se možemo pripremiti u isto vrijeme.

Troškovi proizvodnje tehnologija koje su uključene u novom kućištu će biti znatno veći…

Međutim, ono što se broji kao inovacija je to da je Kuo spomenuo AirPods 2, koje bi dobile potpuno novi dizajn, a on njihovi izlazak predviđa krajem 2019, ili početkom 2020. Novi dizajn sam po sebi ne bi bio tako uzbudljiv, budući da nema razloga za radikalnu promjenu. Poboljšanje Bluetooth tehnologije u slušalicama bi definitivno bilo odlično i zaista bismo to voljeli, ali već je i sada odlična ako uzmemo u obzir veličinu.

Ipak, poboljšanje korisničkog iskustva i bolja integracija s iOS i macOS proizvodima bi vjerojatno značila da bismo se mogli prebacivati s Maca na iPhone sa samo jednim klikom. To je vjerojatno jedina funkcija zbog koje bismo odmah zamijenili naš stari model, a za mene bi to doista učinilo AirPods slušalice savršenima. Do tada, morat će biti “samo” moj omiljeni dodatak ikada.

 

Izvor: iMagazin.hr / 9to5mac.com

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.