Kanye West želi da Apple Trumpu izgradi predsjednički zrakoplov | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Marketinški genij i izvođač je svom izumu s kojim je iznenadio predsjednika dao ime “iPlane One”. A to je samo...
Kanye West želi da Apple Trumpu izgradi predsjednički zrakoplov

Marketinški genij i izvođač je svom izumu s kojim je iznenadio predsjednika dao ime “iPlane One”. A to je samo jedan dio Kanyeovog trenutnog divljanja.

Za one koji još ne znaju tko je Kanye West, on je američki reper (koji je nedavno prestao biti Kanye i preimenovao se u YE [poput Isusa]) i imao je prilično težak dan. Počeo je s posjetom predsjedniku Donaldu Trumpu, kojeg obožava.

To je takva privilegija da YE nije mogao doći bez poklona. Umjesto klasičnog “Dajem vam jedan od mojih potpisanih platinastih certifikata”, on je izumio nešto puno pametnije – ipak je on umjetnik čijim venama teče kreativnost. Stoga je donio PLAN. Plan iPlanea One.

Kanye West thinks Trump should ditch AirForceOne for this plane to be manufactured by Apple #tictocnewspic.twitter.com/7dBcOVhHlr

— TicToc by Bloomberg (@tictoc) October 11, 2018

iPlane One nije ništa drugo no nasljednik predsjedničkog zrakoplova, Air Force Onea. Radi na vodiku, tehnologiji koja trenutno nije primjenjiva. Ali tko smo mi da propitkujemo planove velikog YE-a? Kanye je samo izumitelj, a sve prljave poslove će dodijeliti nekom drugom.

“Apple – američka tvrtka – će raditi na ovom zrakoplovu.”

Nakon sastanka, nije tratio vrijeme i počeo je sve pripremati. Pojavio se u Apple Storeu u Georgetownu. Nije se samo pojavio, uletio je unutra. Gospodin Umjetnik jednostavno je skočio na jedan od Appleovih delikatnih drvenih izložbenih stolova (srećom, originalne YEEZY patike ne mogu biti prljave) i počeo pričati priče kupcima.

He just asked to give a “keynote” on top a table.

He’s doing it. pic.twitter.com/y30F1bU9aj

— Jack Jenkins (@jackmjenkins) October 11, 2018

Pričao je o kapi koju je dao posebno napraviti za Trumpa. Ekskluzivnost šilterice se krije u tome što umjesto Trumpovog slavnog “Make America Great Again” slogana, na njoj je “Again” izostavljen. Budući da je to bilo nepoštivanje Afroamerikanaca. (Baš kao i svih drugih razdoblja američke povijesti).

Zatim je skočio sa stola, pozirao za nekoliko selfieja sa zaprepaštenom gomilom i misteriozno napustio mjesto događaja, govoreći da “ide u Afriku”.

Dodatna zanimljivost: Ako ste ikada sumnjali u to koliki je Kanye genije, dovoljno je pogledati zaporku koju je ovaj veliki um smislio. YE-ova zaporka na njegovom iPhoneu je: 000000. Istinski genije.

Izvor: iMagazin.hr

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.