Jutro puno ažuriranja | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

iMovie, GarageBand, iWork, Clips, Spark i brojne druge aplikacije spremne su za ažuriranje. Uređaji će nam ovog jutra raditi prekovremeno....
Jutro puno ažuriranja

iMovie, GarageBand, iWork, Clips, Spark i brojne druge aplikacije spremne su za ažuriranje. Uređaji će nam ovog jutra raditi prekovremeno.

Na svom sam računalu omogućio automatsko ažuriranje aplikacija dostupnih u App Storeu. To mi se sviđa jer sam siguran da upotrebljavam najnoviju verziju bez pretjeranog ulaganja truda.

Ali, aplikacije ne smiju biti otvorene. U tom slučaju, počnu me napadati skočni prozori s upozorenjem o ažuriranju. Danas sam toliko puta stisnuo X da sam ispunio tjednu kvotu. Noćas je nešto očigledno bilo u zraku jer su razvojni programeri i Apple zasuli macOS i iOS ažuriranim verzijama aplikacija.

Evo samo djelića ažuriranih aplikacija:

  • iMovie: Novi je iPad u središtu ove verzije. Podrška za vanjski zaslon, zrcaljenje zaslona, uređivanje s full screen pregledom, 4K video output bez kompresije i eksportiranje kompatibilno s Facebookom u računalnoj verziji.
  • Clips: Appleova kamera kompatibilna s Instagramom ima šest novih selfie scena, nove filtere, pozadinu od 360° i 17 novih zvukova koji automatski sjedaju na čitavu dužinu snimke. Genijalno.
  • iWork: Osim klasične optimizacije, sada je tu i opcija za sve koji svoje knjige uređuju u iWorku te ih automatski postavljanju na Apple Books za preuzimanje i kupnju.
  • GarageBand: Donosi neka nova rješenja optimizirana za iPad, poput podrške za prečace na Smart Keyboard tipkovnici.
  • Spark: Iako ovo nije Appleova aplikacija, uključena je u ovaj popis jer donosi odličnu funkciju. Sada možete dodavati e-mail predloške kako biste olakšali slanje ponavljajućih poruka.

Sve ove aplikacije možete besplatno preuzeti u Mac i iOS App Storeu.

Izvor: iMagazin.hr

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.