iPhone 6s i 6s Plus u HT-u od 9. listopada | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Svi zainteresirani za nove iPhone 6s i 6s Plus u ponudi Hrvatskog Telekoma, zabilježite datum 9. listopada, kad uređaji stižu...
iPhone 6s i 6s Plus u HT-u od 9. listopada

Svi zainteresirani za nove iPhone 6s i 6s Plus u ponudi Hrvatskog Telekoma, zabilježite datum 9. listopada, kad uređaji stižu na webshop. Predbilježbe su moguće već od jučer, objavili su iz kompanije.

U T-Centre uređaji dolaze od 12. listopada, a korisnici će moći odabrati između devet modela iPhonea 6S, od 16 do 128 GB i četiri modela iPhonea 6S Plus, od 16 do 64 GB, u različitim bojama. Nakon rezervacije uređaja, zainteresirani korisnici bit će pozivani prema rezervacijskom popisu.

Najvažnija novost kod novih iPhonea je 3D Touch, nova tehnologija koja razlikovanjem snage pritiska na zaslon omogućuje nove načine navigacije. Kod iPhonea to su Peek i Pop funkcije: laganim pritiskom na zaslon (Peek) dobiva se uvid u sadržaj, a dodatnim pritiskom (Pop) otvara se sami sadržaj, poput fotografije, emaila ili web stranice. Druga istaknuta funkcionalnost je Live Photos pri čemu se osim statične fotografije snima i nekoliko sekundi videa. Rezolucija stražnje kamere je 12 megapiksela, a prednje pet megapiksela.

Više informacija na www.hrvatskitelekom.hr/iphone.

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.