iPad Pro u prodaju kreće ipak nešto kasnije – 13. studenog | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Appleov najveći iPad do sada, iPad Pro u trgovine ipak stiže malo kasnije nego što se mislilo, srećom odgoda nije velika – tek dva dana
iPad Pro u prodaju kreće ipak nešto kasnije – 13. studenog

Apple je u rujnu ove godine predstavio i novi iPad – iPad Pro kojeg kako znamo odlikuje između ostaloga i najveća dijagonala zaslona ikad, kad su u pitanju Appleovi tableti. Iako se pojedini uređaji koji su također predstavljeni na istom događanju već neko vrijeme mogu kupiti za iPad Pro se odmah znalo kako prodaja kreće tek u studenom.

Od rujna pa sve do sada pojavljivalo se više različitih informacija vezano uz početak prodaje. Prema prvima radilo se o samom početku studenog, da bi se završilo s terminom 11. studeni. No, čini se kako ni taj datum nije onaj pravi, barem tako navode izvori internetskih stranica Sam’s Club i Cult of Mac.

Prema njihovim izvorima prodaja na američkom tržištu će krenuti dva dana kasnije – u petak, 13. studenog. Informacije vezano uz cijenu se srećom nisu mijenjale na više, početna cijena i dalje ostaje 799 američkih dolara, za model s 32 GB podatkovnog prostora, a cijena najjačeg modela s 128 GB podatkovnog prostora i LTE podrškom 1.079 američkih dolara.

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.