Hoće li ovako izgledati iPhone 7; rješenje dolazi iz Hrvatske | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Ivo Marić i Tomislav Rastovac, dvojac koji se već duže vremena bavi 3D modeliranjem i video obradom, zamislio je moguću varijantu Appleovog najpopularnijeg proizvoda.
Hoće li ovako izgledati iPhone 7; rješenje dolazi iz Hrvatske

Ivo Marić i Tomislav Rastovac, dvojac koji se već duže vremena bavi 3D modeliranjem i video obradom, zamislio je moguću varijantu Appleovog najpopularnijeg proizvoda. Koncept iPhonea 7 donosi uobičajeno ‘nikad bolji’ iPhone, kojeg krasi i mogućnost bežičnog punjenja

iPhone ‘sedmicu’, koju su napravili Marić i Rastovac, odlikuju najbolje dizajnerske značajke prethodnih generacija najuspješnijeg pametnog telefona na svijetu. Za potrebe koncepta, prednju i stražnju stranu uređaja prekriva na rubovima zakrivljeno (2.5D) staklo, a okvir je metalni.

Što se tehničkih karakteristika tiče, tu nema mnogo detalja, pored nadogradnje kamerice na 16MP uz mogućnost snimanja videa u razlučivosti 4K. Ono što je neobično jest uključenje posebnog Apple Docka, novozamišljenog gadgeta za Apple, koji bi osigurao sinkronizaciju i bežično punjenje uređaja.

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.