Facebook Messenger nekim čudom postao bolji | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Nikada nisam mislio da će doći ovaj trenutak, ali glasine su istinite: prvi put u povijesti, Facebook Messenger nadograđen je...
Facebook Messenger nekim čudom postao bolji

Nikada nisam mislio da će doći ovaj trenutak, ali glasine su istinite: prvi put u povijesti, Facebook Messenger nadograđen je korisnim značajkama.

Nedavno mi se dogodilo nešto čudno. Vozio sam se po gradu i visio na Messengeru s prijateljima koji još nemaju iMessages. Sve je bilo normalno. Dobio sam poruku i krenuo pisati odgovor. I onda se to dogodilo.

Facebook Messenger, traljav i besmisleno spor, odjednom je bio izliječen.

Stvarno, pogledajte:

Vidite, sve je jednostavnije i preglednije. Dizajn je sasvim u redu, minimalistički (doduše, Pat ga je popljuvao), sa samo tri opcije na dnu. Nema više nametljive kamere i tipke za novu poruku, a i sve je nekako brže. Srećom, nema više ni povlačenje za nekakve glupe svjetlucajuće efekte. Čak su i reklame suptilnije. Možete i utišati aplikaciju, te je postaviti samo na vibraciju. Zaplakao sam od sreće.

Novi je izgled najavljen još u svibnju na konferenciji F8, ali realiziran je tek u rujnu. U uredu smo shvatili da nismo još svi dobili ovaj novi izgled. Ali, samo strpljivo, svi će uskoro dobiti ovaj Facebookov poklon.

 

Izvor: iMagazin.hr

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.