ELOH – Umirujuća glazba u nagrađivanom okruženju | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Da, mogu potvrditi da je svaka riječ na mjestu. Meni se ELOH osobito svidio jer nije tradicionalna igra slagalice sa...
ELOH – Umirujuća glazba u nagrađivanom okruženju

Da, mogu potvrditi da je svaka riječ na mjestu. Meni se ELOH osobito svidio jer nije tradicionalna igra slagalice sa svim očekivanim značajkama. Kao rezultat, igrači mogu uživati u jedinstvenom spoju umirujuće glazbe i prekrasnih vizualnih sadržaja.

Iako su razvojni programeri koji stoje iza ove igre Austrijanci, EPOH me podsjeća na Azteke i prašume, osobito zbog crteža spiritualnih životinja i glazbe. Igra nema pozadinsku glazbu u pravom smislu riječi jer zapravo slušate različite zvukove, poput cvrkuta ptica i nekakvog zujanja. Štoviše, vi svojom igrom sami stvarate glazbu.

U igri, pravi vas zvukovi usmjeravaju prema rješenju. Trebate pronaći odgovarajući zvuk i odgovarajući cilj. Da biste to postigli, u početku vam mogu pomoći spiritualne životinje, ali kako napredujete, dobivate sve više novih elemenata.

Spiritualne životinje označene su ikonicama kvadratnog oblika, i stvarno su simpatične (šteta što moja spiritualna životinja, ljenjivac, nije među njima). One se zapravo redovito mijenjaju zbog odbijajućih zvukova. Prva takva životinja je bijela čimpanza, dok je druga smeđa. Prva izgleda pomalo smiješno, dok joj smeđi partner odiše zenom.

Osim vizualnim sadržajima, razvojni programeri posvetili su se i zvukovima, koji savršeno odgovaraju različitim životinjama. Dok je zvuk povezan s bijelom čimpanzom bubanj u visokom tonalitetu, smeđa čimpanza ima puno dublji zvuk. Naravno, sve to ima ulogu pomoći vam naći rješenje. Kada uspijete složiti savršenu zvučnu liniju, osjećate da je to idealno rješenje. Sve djeluje tako prirodno.

Dojam koji ova igra ostavlja na vas potpuno je drugačiji od bilo koje igre ovog tipa. Nema vremenskog ograničenja, nema stresnih situacija i slično. Igra je tako smirena da ne možete ne pronaći zen dok je igrate. Srećom, upravljanje je potpuno intuitivno – samo trebate pomicati životinje u smjerovima koje smatrate najboljim.

Dok igrate ELOH, uživat ćete u vrhunskom iskustvu igranja. Stvarno me ne čudi što je upravo ova igra osvojila Appleovu nagrdu za najbolji dizajn. Za sve to nije mi ni najmanje žao odvojiti 24,99 kn.

Preuzmite ELOH iz App Store (iPhone, iPad, 24,99 kn)

 

Izvor: iMagazin.hr

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.