Dvije postavke za novi Apple Pencil koje morate isprobati | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Ako namjeravate kupiti drugu generaciju Apple Pencila, ove dvije postavke mogle bi vam biti jako korisne. U usporedbi s prvom...
Dvije postavke za novi Apple Pencil koje morate isprobati

Ako namjeravate kupiti drugu generaciju Apple Pencila, ove dvije postavke mogle bi vam biti jako korisne.

U usporedbi s prvom generacijom, novi Apple Pencil učinio je spoj iPada i digitalne olovne cjelovitijim, i to zahvaljujući novom dizajnu, magnetnoj konekciji i novim značajkama. Evo dvije postavke koje biste trebale omogućiti prilikom prvog povezivanja.

Double Tap

Čim fizički povežete Pencil s iPadom, iskočit će Apple Pencil izbornik u Postavkama. Tamo možete vidjeti što olovka može napraviti kada je dva puta dodirnete, a dostupne su četiri opcije. Zadnja je isključivanje što očito nije najpametniji izbor u slučaju Apple Pencila 2.

Osim toga, možete odabrati „Switch Between Current Tool and Eraser“ (prebacivanje iz trenutnog alata u gumicu i obrnuto), „Switch Between Curren Tool and Last Used” (prebacivanje iz trenutnog alata u onaj posljednji korišteni i obrnuto) te „Show Colour Palette” (prikažu paletu boja).

Korištenje Apple Pencila s bilješkama na zaključanom zaslonu

Jedna od najkorisnijih kombinacija iPada i Apple Pencila jest mogućnost da odmah počnete voditi bilješke na zaključanom zaslonu. Da biste to omogućili, idite u Postavke > Bilješke i odaberite između ponuđenih opcija: isključeno, uvijek stvori novu bilješku, nastavi s posljednjom bilješkom na zaključanom zaslonu ili nastavi s posljednjom bilješkom pregledanom u aplikaciji Bilješke.

 

Izvor: iMagazin.hr

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.