Danas stižu iOS 8.4 i Apple Music | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Prema najavama, ovaj će servis biti dostupan od danas (30. lipnja).
Danas stižu iOS 8.4 i Apple Music

Na svojoj developerskoj konferenciji početkom ovog mjeseca Apple je najavio lansiranje potpuno nove usluge – Apple Music – koja objedinjuje internetski radio Beats 1, iTunes kolekcije glazbe i playliste, te streaming uslugu. Uz to, Apple Music donosi i dodatne sadržaje kao što je ekskluzivan sadržaj koji će na ovaj servis postavljati sami glazbenici, i tako dalje. Prema najavama, ovaj će servis biti dostupan od danas (30. lipnja).

Kako bi uspješno lansirao novu uslugu, Apple će korisnicima učiniti dostupnim ažuriranje za iOS, inačicu 8.4, koja će uključivati Apple Music aplikaciju. iOS 8.4 postat će dostupan za preuzimanje u 17 sati po hrvatskom vremenu, a novi internetski radio, Beats 1, krenut će s emitiranjem sat kasnije. Prva tri mjeseca Apple Music bit će besplatan, a nakon toga mjesečna će pretplata iznositi 9,99 dolara.

Sve ove usluge bit će dostupne u 105 zemalja diljem svijeta, no, kako se za sada čini, ne i kod nas.  Na portalu CultOfMac pojavila se karta svijeta s pregledom zemalja na čijim iTunes stranicama postoji obavijest o novoj usluzi, a Hrvatska, barem za sada, nije među njima.

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.