Da li AirPower još uvijek postoji? | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Naizgled, Apple je prilično uporan i bori se s lansiranjem svog proizvoda koji je najavljen prije više od godinu dana,...
Da li AirPower još uvijek postoji?

Naizgled, Apple je prilično uporan i bori se s lansiranjem svog proizvoda koji je najavljen prije više od godinu dana, a koji zapravo nikada nismo vidjeli. Zauzvrat, mi smo počeli sumnjati u njegovo postojanje…

Možemo reći da postojanje Appleovog uređaja koji obećava bežično punjenje nije činjenica, već postaje pitanje vjere: možda dođe, možda ne. Iskreno, ne možemo potvrditi ni jednu stranu, ali ih ne možemo ni zanijekati.Tvrtka je uzalud predstavila proizvod prije više od godinu dana, koji još uvijek nije stigao.

Mnogi od nas vjeruju – između ostaloga, mnogi iz našeg ureda – da Apple uopće neće lansirati ovaj proizvod, nego će ga pustiti da tiho padne u zaborav, kao da ga uopće nisu ni najavili. Osobno, uvijek sam bio među vjernicima – a sada se čini da je Apple napokon poslao znak.

Naime, nekoliko zanimljivih naslova je otkriveno među ponudama za posao, koje pokušavaju privući inženjere u odjel za AirPower; inženjere koji za razliku od sadašnjih, mog riješiti nove izazove. Samo da navedemo nekoliko radnih mjesta: inženjer za bežične sustave napajanja, inženjer za dizajniranje i integraciju sustava napajanja, kooperanta za bežično punjenje i tako dalje.

Stoga, dragi čitatelji, ako se među vama nalazi netko tko ispunjava sve uvijete te bi bio prikladan za rad na nekoj od navedenih pozicija, preklinjemo vas da posjetite Apple i sastavite taj jadni punjač, jer ga željno iščekujemo. Puno hvala!

 

Izvor: iMagazin.hr

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.