Bila su potrebna 32 iPhonea XR da se snimi ovaj video, ali isplatilo se! | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Appleov odjel ludih znanstvenika posudio je 32 iPhonea XR iz sjedišta tvrtke kako bi snimili genijalan video pomažući si trikovima...
Bila su potrebna 32 iPhonea XR da se snimi ovaj video, ali isplatilo se!

Appleov odjel ludih znanstvenika posudio je 32 iPhonea XR iz sjedišta tvrtke kako bi snimili genijalan video pomažući si trikovima kamere koji su obilježili The Matrix.

Ako ćete danas pogledati samo jedan video, neka to bude ovaj. Ne, nije navlakuša, ovo Appleovo djelo zbilja se isplati pogledati.

Tema je slična zadnjem, isto spektakularnom videu. Za oba je odgovorna ista ekipa, koja je eksperimentirala s vatrom, vodom i bojom, a sada su otišli i korak dalje.

Napravili su prsten s 32 savršeno pozicionirana iPhonea XR. Tako su omogućili snimanje pomoću tzv. tehnologije brzine metka. Radi se o metodi snimanja korištenoj u filmu The Matrix, a najpoznatija je scena u kojoj Neo izbjegava metak. Poanta je da kamere snimaju svaku sekundu jedne scene iz različitih kuteva, pa je isti prikaz moguće vidjeti u 360°.

Ako vam baš nije jasno što gledate, bacite oko na video o snimanju tog videa. Vidjet ćete da su korištene stvari iz najobičnijeg kemijskog laboratorija te iPhone XR (točnije, 32 iPhonea XR).

Apple je jučer bio marljiv te je na svom službenom YouTube kanalu objavio nevjerojatnu reklamu uz video o njezinom snimanju. Ako imate vremena, pogledajte i to.

 

Izvor: iMagazin.hr

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.