Apple ultimatum proizvođačima | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Čini se kako će ubuduće biti dosta teško, ako ne i gotovo nemoguće saznati nešto o novim uređajima iz Applea.
Appleov ultimatum proizvođačima

Čini se kako će ubuduće biti dosta teško, ako ne i gotovo nemoguće saznati nešto o novim uređajima iz Applea. Naime prema informacijama do kojih je došla internetska stranica 9to5mac, Apple je tvrtkama uključenim u proizvodnju njihovih uređaja uz ultimatum poslao i novi ugovor na potpisivanje.

Ultimatum se odnosi na zabranu bilo kakvog objavljivanja informacija (dizajn, specifikacije…) vezano uz buduće uređaje koje će ta tvrtka (Apple) proizvesti, odnosno, izdati pod svojim imenom. Ako se koja tvrtka iz lanca proizvođača ogluši na ovu uputu ista može očekivati i oštre sankcije s Appleove strane.

Naime prema novom ugovoru Apple ima pravo svaku od tih tvrtki oštro kazniti što između ostaloga uključuje i izbacivanje uređaja te tvrtke iz Appleovih trgovina. Za tvrtke koje svoje uređaje ne prodaju tim putem, Apple će već iznaći neku drugu vrstu kazne.

Nova odluka dolazi u pravo vrijeme, jer ove godine se ionako ne očekuju prevelike razlike u dizajnu ovogodišnjih uređaja. Ako Apple ostane dosljedan sam sebi, ovogodišnji S model iPhonea 6 izvana će biti gotovo isti kao i prošlogodišnji.

No iPhone 7 koji bi trebao stići 2016. godine možda nas iznenadi svojim odmakom u dizajnu i mogućnostima.

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.