Apple Watch vam ponovno daje izazov zpovodom Dana planeta Zemlja | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Nastavljajući tradiciju započetu 2017., Apple započinje aktivnosti povodom Dana planeta Zemlja novim izazovom, koji vas potiče da se više krećete...
Apple Watch vam ponovno daje izazov zpovodom Dana planeta Zemlja

Nastavljajući tradiciju započetu 2017., Apple započinje aktivnosti povodom Dana planeta Zemlja novim izazovom, koji vas potiče da se više krećete kako biste osvojili značku.

Znamo da tvrtka poduzima sve kako bi smanjila negativan utjecaj na okoliš te da pokušavaju učiniti svoju proizvodnju ekološki što prihvatljivijom. Ne iznenađuje da su nekoliko puta imenovani kao najzelenija tehnološka tvrtka.

Istovremeno potiču i svoje korisnike da osvijeste ponašanje prema okolišu, pa ni ove godine nisu zaboravili na Dan planeta Zemlja. Prošle smo godine sabrali nekoliko zanimljivih činjenica o tom danu.

John McConnell, aktivist za mir koji je predložio ideju obilježavanja Dana planeta Zemlje na UNESCO-voj konferenciji 1969.

Kao i prošle dvije godine, dovoljna vam je vježba od 30 minuta da osvojite značku. Samo je snimite 22. travnja u bilo kojoj aplikaciji koja se može sinkronizirati s aplikacijom Zdravlje.

Ovo je već treći izazov ove godine. Na Valentinovo ste mogli osvojiti značku loveći ljubav, a na Dan žena bilo je dovoljno da slavite žene.

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.