Apple priprema nove verzije svoje tipkovnice i miša | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Prema informacijama objavljenim na stranicama američke regulatorne agencije FCC, Apple se sprema predstaviti nove verzije svoje bežične tipkovnice i bežičnog miša Magic Mouse
Apple priprema nove verzije svoje tipkovnice i miša

Prema informacijama koje stižu iz dokumentacije koja se pojavila na stranicama američke regulatorne agencije FCC, Apple priprema nove verzije svoje periferije, bežične tipkovnice (koja nije obnovljena od 2011. godine) i bežičnog miša Bluetooth Magic Mouse (u prodaji još od 2009. godine).

Oba uređaja donijet će podršku za Bluetooth 4.2 (uključujući i podršku za Bluetooth LE), što će osigurati veću brzinu, bolju energetsku učinkovitost, kao i bolju razinu sigurnosti u odnosu na stari Bluetooth 2.0 standard prisutan u trenutačnoj Appleovoj periferiji.

Također je poznato  kako će i novi miš i tipkovnica imati integrirane neizmjenjive baterije koje će se puniti putem USB-a (što je odmak od dosadašnje prakse korištenja AA ili AAA baterija).

Zasad nije poznato kako će se novi proizvodi zvati, no miš bi se najvjerojatnije trebao zvati Magic Mouse 2, a bežična tipkovnica Wireless Keyboard 2.

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.