Apple objavio i tvOS 13 | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Iako Apple TV nije doživio značajne promjene, nove su usluge najbolja vijest. Osim toga, tvOS donosi i malo uljepšavanja te...
Apple objavio i tvOS 13

Iako Apple TV nije doživio značajne promjene, nove su usluge najbolja vijest. Osim toga, tvOS donosi i malo uljepšavanja te poboljšanja korisničkog sučelja.

Sustav možete ažurirati u izborniku Postavke > Sustav > Ažuriranje softvera. Da vidimo koje sve veće promjene stižu.

Podrška za više korisnika

Kako je ovo osnovna značajka, novi tvOS omogućuje mijenjanje korisnika u Kontrolnom centru. Promjenom korisnika, mijenjaju se i sve personalizirane postavke i preporučeni sadržaji.

Apple Music

Vrijedi isto kao za preporuke filmova. Svaki korisnik može napraviti svoj glazbeni profil s dodatnom opcijom prikazivanja teksta pjesama.

Podrška za Apple Arcade i Xbox + PlayStation

Doduše, opcija igranja s Apple TV-om postojala je i prije – samo se sjetite kako je koristiti daljinski upravljač. Kako je Apple TV dio Apple Arcea, sada ćete se moći igrati i na iPhoneu, iPadu, iPodu touch, Macu i Apple TV-u preko jedne pretplatničke usluge. A evo i najboljeg dijela – od sada možete povezati i Bluetooth Wireless Controller Xboxa i PlayStationov DualShock 4 na svoj Apple TV za još bolje gaming iskustvo.

Kompatibilnost

Najnovija verzija tvOS-a kompatibilna je sa četvrtom i petom generacijom Apple TV-a.

 

Izvor: iStyle Blog

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.