Apple je službeno trolao CES | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

Iako tvrtka nikada nije sudjelovala na najvećem sajmu tehnologije, uspjeli su postići da im se spomene ime. Apple ima običaj...
Apple je službeno trolao CES

Iako tvrtka nikada nije sudjelovala na najvećem sajmu tehnologije, uspjeli su postići da im se spomene ime.

Apple ima običaj izbjeći sudjelovanje na sajmovima na kojima se pojavljuju svi drugi proizvođači. Tako, naravno, žele pokazati koliko su drugačiji od drugih. Umjesto toga, održavaju svoje Keynote, koji su nesumnjivo bili uzbudljiviji tijekom ere Stevea Jobsa, ali u kojima i danas možemo uživati – sjetite se samo onoga iz listopada.

Consumer Electronics Show (CES) možda je najveći sajam tehnologije na svijetu, a održava se u Las Vegasu. Na njemu sudjeluju gotovo svi proizvođači, od onih iz relativno nižih kategorija, pa sve do vrha. Shodno tome, predstavljaju se razni proizvodi, od govornih perilica rublja, do pekača s biometrijskom identifikacijom.

Apple nikada ne predstavlja svoje proizvode. Međutim, ove se godine njihovo ime spomenulo – bilo je dovoljno da ovaj reklamni pano postave u blizini mjesta događaja.

Pretpostavljam da objašnjenje nije potrebno. Tvrtka se poigrala s čuvenom rečenicom, „What happens in Vegas, stays in Vegas“ (Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu), a rezultat je ogroman natpis „What happens on your iPhone, stays on your iPhone“ (Što se dogodi na vašem iPhoneu, ostaje na vašem iPhoneu). Pa, nije teško zaključiti da je to ruganje Googleu i njihovom poznatom običaju da s korisničkim podacima rade što god požele.

Inače, radi se samo o jednom plakatu, pa nema sumnje da je ovo šala.

 

Izvor: iMagazin.hr

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.