Apple 4-inčni iPhone | iKlinika.hr - iPhone, iPad, iPod & Mac servis

U azijskim medijima pojavila se informacija kako će Apple i nakon sljedeće godine ostati pri trenutnom prodajnom asortimanu iPhonea, barem kad je o veličinama zaslona riječ.
Apple će zadržati 4-inčni iPhone

U azijskim medijima pojavila se informacija kako će Apple i nakon sljedeće godine ostati pri trenutnom prodajnom asortimanu iPhonea, barem kad je o veličinama zaslona riječ. Naime, za 2015. godinu očekuje se nadogradnja trenutnih flagship modela, 6 i 6 plus, na vrlo vjerojatno inačice naziva 6S. Uz to, najavljeno je i gašenje “jeftinog” modela 5C, a sudbina iPhonea 5S za sada je nepoznata.

Izvori koje citiraju spomenuti azijski mediji govore kako Apple ima u planu zadržati i najmanji model iPhonea, dijagonale 4 inča, kako bi zadržao sve tri veličine ekrana i zadovoljio sve korisničke želje i potrebe. Iz tog će razloga, navodno, kompanija uz lansiranje osvježenih modela šestice, u prodaju pustiti i potpuno novi uređaj sa zaslonom dijagonale od 4 inča.

Hoće li to biti iPhone 5S u drugom pakovanju i po manjoj cijeni, slično kako se stari model 5 pretvorio u 5C, ili je pak riječ o potpuno novom modelu, i dalje nije poznato.

Comments are closed.

Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.