Otkljucavanje 2
Otkljucavanje 1

Otključavanje

Vaš uređaj ne podržava SIM karticu Vašeg operatera, odnosno zaključan je?

Nema problema, u mogućnosti smo otključati Vaš uređaj za nesmetano daljnje korištenje na telekomunikacijskoj mreži operatera po Vašem izboru.

U mogućnosti smo Vam ponuditi dvije opcije otključavanja. Tvorničko (trajno) otključavanje i programsko otključavanje.

Tvorničko otključavanje je trajno otključavanje Vašeg Apple iPhone uređaja bazirano na IMEI broju Vašeg uređaja i telekomunikacijskom operateru na koji je uređaj trenutno zaključan. Uređaj koji se jednom otključa, ostaje trajno otključan poput uređaja kupljenih u slobodnoj prodaji bez ugovorne obveze.

Tvorničkim otključavanjem ne gubi se originalna tvornička garancija ukoliko ista postoji za dotični uređaj. Za tvorničko otključavanje uređaj nam nije potreban, nego samo njegov IMEI broj, što znači da otključavanje nije uvijetovano Vašom lokacijom. Ukoliko niste u mogućnosti osobno svratiti u poslovnicu našeg  servisa, uređaj Vam možemo otključati na daljinu, odnosno online. Otključavanje nije uvijetovano verzijom operativnog sustava na kojem trenutno uređaj radi.

Vrijeme potrebno za autorizaciju otključavanja ovisi o operateru na koji je uređaj zaključan, te traje od nekoliko sati do nekoliko dana od započinjanja procesa. Podržani su svi modeli Apple iPhone uređaja, te gotovo svi svjetski telekomunikacijski operateri.

Programsko otključavanje je otključavanje programskom preinakom Vašeg uređaja. Programskim otključavanjem ne gubite funkcionalnosti Vašeg uređaja. Za programski način otključavanja su trenutno podržani samo Apple iPhone 3G i Apple iPhone 3GS modeli, nebitno na kojeg telekomunikacijskog operatera su trenutno zaključani.

Za cijene i vrijeme otključavanja slobodno nas kontaktirajte na telefon ili naš kontakt e-mail info@iklinika.hr .

usluge

Želite nadograditi softver, prebaciti ili spasiti podatke, jailbreakati iUređaj ili vam je jednostavno prespor Mac pa bi nadogradili RAM ili ugradili SSD? Mi imamo rješenje !
Telefon: 01 5587 240
Hello. Add your message here.